Wanneer een debtcoach?

De schuldenproblematiek is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen. Sinds 1 juli 2012 zijn gemeenten verantwoordelijk geworden voor de schuldhulpverlening. U kunt zich voorstellen dat zij, gezien de bezuinigingen, selectiever zullen gaan worden en dat u niet snel in aanmerking komt voor een schuldhulptraject.

 

Maar misschien wilt u dat ook helemaal niet! Alleen er was geen keuze, tot nu dan.....

 

Voorheen stond u bij voorbaat op verlies. Stel dat u zelf een betalingsregeling wilt treffen met een professionele instantie als incassobureau of deurwaarder; omdat u niet over de kennis beschikt die zij wel hebben, spreekt u een te ruime afbetalingsregeling af voor een te krap budget. Meestal komen dan zaken als huur, gas/licht/water onder druk te staan met alle gevolgen van dien. Het wordt een lijdensweg en gedoemd te mislukken.

 

Nu is er de oplossing, een debtcoach! Voor als u de regie in handen wilt houden, een computer heeft en heel graag zelf uw schulden wilt aanpakken.

Het grote verschil met de schuldhulpverlening is dat u met een debtcoach alles zelf doet onder begeleiding en hier heel veel van opsteekt waardoor ook uw zelfvertrouwen toeneemt.

 

rodestreep

 

rodestreep

 

rodestreep