Even voorstellen

Ik ben Anita de Nie en woon in Amersfoort. In het verleden ben ik oa. projectmanager geweest bij het Gilde-HBO en opleidingscoordinator bij een verzekeraar. De rode draad in mijn werkzame leven is het begeleiden van mensen naar ander werk door het vinden van oplossingen voor allerlei belemmeringen. Financiële problemen kunnen belemmerend werken maar ook het gebrek aan scholing of het gemis aan sociale- en/of sollicitatievaardigheden.

Van 2009 tot medio 2011 ben ik mede-eigenaar geweest van een gerenommeerd reintegratiebedrijf in Friesland. Ook in dit werk kwam ik veel kandidaten tegen die naast de zoektocht naar (nieuw) werk, te maken hadden met financiële problemen. Soms ontstaan door overmacht, denk aan een echtscheiding, soms door gebrek aan kennis. En helaas, met financiële problemen is het moeilijk solliciteren. 

Als NEN 8048-III gecertificeerd Budgetcoach en Debtcoach (www.learncare.nl) (voorheen werkzaam vanuit Drachten, sinds augustus 2013 vanuit Amersfoort) heb ik als doel de financiële balans van mensen te herstellen. Dit doe ik door ze inzicht en overzicht te bieden. Maar vooral bied ik ze uitzicht op een toekomst zonder geldzorgen en het gevoel weer baas te zijn over eigen geld! 

Tevens ben ik al enige jaren Assessor zowel bij Lindenhaeghe als Learncare, de 2 instituten waar je je NEN 8048-I en III kunt behalen.

 

rodestreep

 

rodestreep

 

rodestreep